Около 5 часа тази сутрин автобус с мигранти се вряза

...
Около 5 часа тази сутрин автобус с мигранти се вряза
Коментари Харесай

Автобус с мигранти прегази полицейски автомобил, загинаха двама полицаи


Около 5 часа тази заран рейс с мигранти се вряза в павилион и патрулен автомобил по време на гонене с полицията в Бургас. Загинали са двама служители на реда, преследвали рейса с мигранти. Към Бургас пътува и служебният вътрешен министър, оповестява „ 24 часа “. Заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев съобщи, че жертвите на тежкия случай са служители на реда от ОДМВР – Бургас, които са патрулирали на входа на града. Имената им са Йордан Илиев и Атанас Градев, чиновници на 1 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Бургас

Преди починалите да се включат в преследването на рейса с мигранти, транспортното средство не се е подчинило на два опита за прекъсване от постове на „ Гранична полиция “. Патрулиращите служители на реда в морския град поели рейса при влизането му в Бургас и подхванали дейности за прекъсването му. При гонка по улиците на града рейсът катастрофира и на място умират двамата чиновници на реда, оповестява „ 24 часа “.

В него са пътували 47 мигранти – мъже, дами и деца, които сега са на мястото на злополуката. Тепърва ще се обяснява националността им. Най-вероятно патрулката със починалите двама служители на реда е пробвала да спре рейса с мигранти.

Автобусът не се подчинил на стоп палка да спре откакто преди този момент е бил преследван от униформени. Заради огромната скорост водачът не е съумял да вземе завоя и се е врязъл в полицейската кола. Автобусът идвал от Созопол по посока Бургас. Патрулката идвала за подкрепление на сътрудниците си. Преди да се вреже в нея рейсът блъснал два павилиона в пешеходната маст на кръговото кръстовище. По знамение няма други жертви поради ранния час на злополуката. Автобусът, пренасящ мигранти, е с табела „ Virginia-M “ с означение за возене на екскурзианти.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР