Около 300 жители на община Стражица затвориха временно пътя София-Варна.

...
Около 300 жители на община Стражица затвориха временно пътя София-Варна.
Коментари Харесай

Недоволство в Стражица: Жители протестираха и затвориха пътя София-Варна

Около 300 поданици на община Стражица затвориха краткотрайно пътя София-Варна.

Причината - противоречие с промяната в Министерство на вътрешните работи, която планува закриване на районни полицейски ръководства. Според локалните хора това е рисково за конюнктура в Стражишко, предава

Над 20 са обитаемоте места с изключение на общинския център, които се обслужват от районното полицейско ръководство. Планът на Министерство на вътрешните работи е да преструктурира ръководството в сектора и да се трансферира управлението към полицията в Горна Оряховица.
 БГНЕС
Недоволните от промяната се заканиха идната седмица още веднъж да блокират основните пътища София-Варна, Русе–Велико Търново и Плевен-Русе. „ Затварят учебни заведения, детски градини. Затварят всичко ”, сподели един от протестиращите.

„ Не може жива мощ и локални момчета, които познават крими контингент и обитаеми места да бъдат разпилени. Аз съм уверен, че министърът на вътрешните работи е измамен от разбора на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи и той не е осведомен с оперативната конюнктура и действителността, която е тук ”, съобщи кметът на Стражица Йордан Цонев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР