Около 18 часа днес ,14 юни, се възстановява движението на

...
Около 18 часа днес ,14 юни, се възстановява движението на
Коментари Харесай

Възстановява се движението през „Петрохан“

Около 18 часа през днешния ден,14 юни, се възвръща придвижването на моторни транспортни средства до 3,5 тона в сектора Бързия - Гинци през прохода „ Петрохан “. Това оповестиха от Агенция " Пътна инфрастуктура ". 
 ремонт Петрохан АПИ
Трафикът в правата ще се реализира в една лента, в двете посоки с изчакване, прецизират от Пътната организация. Скоростта на придвижване в компрометирания сектор е до 30 км/ч. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта.
 ремонт Петрохан АПИ
С уширението на пътното платно и асфалтиране на компрометираното трасе е обезпечено безвредното прекосяване на водачите, твърдят от АПИ. Продължава работата по възобновяване на насипа до осъществяването на трайно планово решение за подсилване на опустошения сектор.
 ремонт Петрохан АПИ
Екипите на пътноподдържащото сдружение работят интензивно, с цел да се възвърне естественото придвижване по второкласния път. Започна изкърпване на трасето по целия проход. Ще се възстановят разрушените от проливния дъжд банкети. Ще бъдат осъществени и действия по настоящия ремонт като разчистване на канавки, водостоци, унищожаване на непотребната крайпътна растителност, за по-добра видимост на водачите, се споделя още в известието на АПИ.
 ремонт Петрохан АПИ

 ремонт Петрохан АПИ
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР