Около 18:00 часа тази вечер е възникналa катастрофа на Околовръстното

...
Около 18:00 часа тази вечер е възникналa катастрофа на Околовръстното
Коментари Харесай

Катастрофа край София: Едната кола е със стикер на МВР, а в нея – бутилки водка и райски газ

Около 18:00 часа довечера е възникналa злополука на Околовръстното (път II-18) сред пътния възел за столичния кв. „ Кремиковци “ и разклона за с. Чепинци . Това заяви пътният специалист Диана Русинова във Фейсбук.

Според първичната информация „ Фолксваген Голф “ е направил изпреварване на неразрешено за това място , като е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и е блъснал лек автомобил „ Шевролет “ . Вследствие на удара и двете коли са изхвърчали в канавката.

„ Фолксваген “-ът се е движел в посока от бул. „ Ботевградско шосе “ към с. Чепинци. На предното стъкло на колата е открит стикер на Министерство на вътрешните работи , а на седалката до лидера две бутилки с водка и няколко флакона с така наречен „ божествен газ “ .

Първоначално лидерът е избягал от произшествието, само че след това се е върнал . Малко преди да провокира тази злополука същият автомобил е взел участие в друга злополука със сметосъбиращ камион , като и от това местопрестъпление си е тръгнал преди идването на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Вторият автомобил, „ Шевролет “, е бил ръководен от бременна жена , като след случая тя е откарана в болница. Няма данни тя да е потърпевша.

На лидера на „ Фолксваген “-а е била взета кръвна проба за алкохол и опиати , като се чакат резултатите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР