Около 16 часа в петък на телефон 112 е подаден

...
Около 16 часа в петък на телефон 112 е подаден
Коментари Харесай

Пиян шофьор се удари в къща във Вършец, друг от Лом го хванаха да кара на амфети и канабис

Около 16 часа в петък на телефон 112 е подаден сигнал за аварирал автомобил във Вършец, ръководен от пийнал лидер, оповестиха от полицията в Монтана. Като посетили местопризшествието на място служителите на реда открили, че лек автомобил се е блъснал в къща, само че без да нанесе съществени материални вреди.
Собственичката на колата -32 годишна жена, декларирала, че водач сега на случая е бил П.С. на 34 години от Вършец. Той е издирен и спретнат в полицията, където му е изработен тест за алкохол. Дрегерът е посочил 2.30 промила алкохол в издишания въздух. След като отказал да получи ваучър за здравно проучване, мъжът е арестуван за период от 24 часа.
По-късно през нощта, към 1часа, край село Орсоя, полицейски патрул спрял за инспекция лек автомобил и при направения полеви тест за опиати тестът е отчела съществуването на амфетамин и канабис.
27 годишния лидер е с букви Г. Г. от Лом, като от полицията оповестяват още, че е и престъпно проявен. Той е приел показанията на тестът и е отказал ваучър за здравно проучване.
Дрогираният водач е арестуван за 24 часа и му е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата.
Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР