Около 13.02 ч. по пътя Созопол - Бургас в района

...
Около 13.02 ч. по пътя Созопол - Бургас в района
Коментари Харесай

Невероятен екшън на Созопол-Бургас, шофьор нарочно тръгна в насрещното, слезе и избяга в гората

Около 13.02 ч. по пътя Созопол - Бургас в региона на “Ченгене скеле " поражда случай с “Ауди А 6 ", със софийска регистрация, който преди контролно-пропусквателен пункт “Пода ", обслужван от гранична полиция, евентуално заради получена информация, обръща посоката си на придвижване и стартира да се движи насрещно на колите, пътуващи в посока Бургас.

Аудито съумява да блъсне странично четири коли, като в региона на “Ченгене скеле " позволява черен конфликт с “Нисан кубистър ", с бургаска регистрация, чийто лидер е откаран в УМБАЛ " Бургас " за уточняване на получените от пътния случай пострадвания.

Водачът на Аудито и неговите спътници, транспортирани, както в купето, по този начин и в багажника, са избягали в гориста околност, само че посредством дейностите на 4 екипа от граничен полицейски сектор - Бургас и бранш “Специализирани тактически дейности " към РДГП Бургас са арестувани навреме.

Установено е, че лидер на “Ауди " -то е 47 годишен грузински жител, а транспортираните от него 12 мъже са минали незаконно границата на България и са от сирийски генезис. Задържани са в ГПУ Бургас. Работата по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР