OKOL Lake Park е пространство за активен живот, което обединява

...
Коментари Харесай

Къщите по индивидуален проект са това, което хората харесват и търсят

OKOL Lake Park е пространство за деен живот, което сплотява в себе си голф игрище, петзвезден хотел, жилищни зони и всички улеснения на актуалния живот. Високото плато, на което е ситуиран комплексът, разкрива невероятни панорами към язовир " Искър ", естествените гори към него и планините Рила, Витоша, Плана и Стара планина. OKOL Lake Park е единствено на 40 км от столицата, с бърз достъп на 40 минути по пътя Самоков - София.
Проектовото развиване и инвестицията са дело на " Маркан Холдинг " АД, напълно българска компания. Партньори са Accor - най-големият хотелски оператор в Европа, и IMG - международно прието име в голф промишлеността. Мастърпланът е създаден от водещата френска компания за урбанистично обмисляне Egis Group взаимно с Аtelier Villes & Paysages и голф архитектите на European Golf Design.
Проектът е в деен стадий на строителство. През втората половина на 2022 година ще бъдат въведени в употреба подготвителното игрище и голф академията, първите къщи по самостоятелен план и цялата обща инфраструктура. През март 2023 година порти ще отворят голф игрището и петзвездният хотел Pullman.

има упоритостта да предизвика общоприетите правила на пазара посредством основаването на качествено нова среда за обитаване - жива, отворена общественост, а не е ваканционен или затворен комплекс - едно умерено модерно " село ", само че съвременно и с всички улеснения и услуги на огромния град.
Инфраструктурата, която прави това допустимо, е един голям самичък по себе си план - 22 ĸм нови пътища с вело- и пешеходни алеи, богато озеленяване, eлeĸтpoзaxpaнвaнe, питейна вода от Рилския тръбопровод, вода за напояване от река Искър, разделна канализация - за дъждовна вода и битова, която се зауства в 5 пречиствателни станции от най-голям клас.
За да бъде допустимо в OKOL Lake Park да се живее непрекъснато, са планувани всички улеснения на актуалния живот - детска градина, учебно заведение до 7 клас, медицински център, офисна зона, спортно-приключенски център, плантация, магазини, заведения за хранене, пропърти сдружение с консиерж и голям брой услуги.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР