Оказва се, че някой от най-популярните и любими хранителни комбинации

...
Оказва се, че някой от най-популярните и любими хранителни комбинации
Коментари Харесай

Популярни хранителни комбинации, които са страшно вредни

Оказва се, че някой от най-популярните и обичани хранителни комбинации са нездравословни за стомаха и надлежно за здравето ни.

Повечето от нас са привикнали да закусват с бърз сандвич и по-късно на крайник да пият кафе, до момента в който провеждат началото на деня си. Надникнете обаче в нашата изложба, с цел да разберете за какво тази хранителна композиция не е най-хубавото, което може да дадете на тялото си.

Оказва се и че едно от обичаните ни съчетания сред мляко и банан, въпреки че зарежда тялото ни с ендорфини и ни кара да се усещаме добре, носи избрани вреди.

Обядът ни също по този начин доста постоянно съставлява порция белтъчини + въглехидрати под формата на ориз, картофи или самун. Навярно се досещате, че това е затормозяващ стомаха хранителен тандем.

Също неприятна вест за феновете на пивото, които си замезват с ядки - по-добре преустановете този хранителен табиет, в случай че желаете да се избавите от подутия стомах, който едвам се оправя с това, което му поднасяте.

Затова съветът е: яжте това, което ви се яде, несъмнено, в рационални количества, тъй като всичко може да е нездравословно, в случай че се прекалява с него. Както е споделил Парацелз, дозата прави отровата.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР