Оказва се, че блондинката Надежда Вишева, по-известна като Нани от

...
Оказва се, че блондинката Надежда Вишева, по-известна като Нани от
Коментари Харесай

Нани се подложила на поне 5 естетични операции специално за влизането в „Ергенът“

Оказва се, че русокоската Надежда Вишева, по-известна като Нани от „ Ергенът “, се е тунинговала особено за влизането си в скандалното риалити на bTV. Фенове на шоуто изровиха нейни фотоси от сватбата с някогашния й брачен партньор – грък, от които излиза наяве, че натуралният й тип е много надалеч от настоящия. Практичната мома-майка даже към този момент е възнамерявала по какъв начин да осребри новопридобитата популярност, започвайки личен бизнес.

 

Запознава се с някогашния си брачен партньор едвам 21-годишна и бързо подписва брак с него. След като му ражда наследник, родителите му стартират да я потискат, и тя си събира багажа, и го напуща. Момчето все още е на 7 години, а Нани към този момент има зад тила си цели 5 пластични интервенции, направени особено поради предаването.

 

Нещото, което бие на очи още от пръв взор, е носът й. природата й е дала много прегърбен и меко казано огромен дихателен орган, само че Нани го е коригирала осезателно. За разлика от родните фолкаджийки обаче, тя не е предиздвикала пластичния хирург да й извае нос по шаблон, а е избрала форма, която наподобява естествено. Човек даже би могъл да си намерения, че не го е пипала, в случай че не я е виждал преди корекцията. Към днешна дата носът й е с естествена величина, леко щръкнал, само че не остър, тъничък или пай с наклонност към изгубване, каквато явно е модата в последно време. Нани е запазила присъщия му връх с гърбиците по него, само че спрямо преди наподобява леко ограничен. Според мълвата русокоската е лягала най-малко двукратно под ножа за постигането на този резултат.

Нани преди естетичните операции 

Другото, което незабавно прави усещане, е размера на гръдната й обиколка – в пазвата й са напращели най-малко 600-700 кубика силикон. Връщайки се към фотосите от сватбения й ден, прави усещане, че младоженката е с съвсем празно деколте, до момента в който момата-майка, има много апетитни форми. Истината обаче е, че и тук не е прекалила, а е избрала размер, който прави усещане, само че не прекрачва границата на положителния усет.

 

Според мълвата, тя е пълнила и устните си, коригирала е и овала на лицето си. Въпросът е, че каквото и да е правила, е било с нюх и мярка за хубост, а не се е водила по прословутия лозунг на Мечо Пух: „ Колкото повече, толкоз повече “.

 

Очевидно за Надежда телевизионната популярност е значима и заради тази причина се е подложила на цялото това тунинговане, което освен, че е скъпо, а и мъчително.

Само добряк би повярвал, че 34-годишната майка на момче, което към този момент би трябвало да е възпитаник, ще влезе в тв риалити, в което съществува голям риск да стане за смях и да я трансфорат в смешник, само тъй като се надява, че може да срещне любовта там. Повече от ясно е, че задачата й е да придобие известност около шоуто. Тя даже има проект в какво тъкмо да влага тази известност – за момента не счита да се прави на инфлуенсърка, а е подготвила почвата за пускане на личен бизнес.

 

Вероятно си спомняте, че Вишева бе показана в риалитито като експерт в региона на човешките запаси и в действителност е била такава все още на фотосите през предишното лято. Малко преди старта на шоуто обаче, тя е основала в обществените мрежи рекламни страници на собствен персонален бизнес план. Става въпрос за първокласен дамски клуб в един от елитните столични квартали. Съдейки по сламките, които създателката е оставила за него, ще бъде нещо като салон за хубост, в който ще се организират и мотивационни лекции за дами.

 

Надежда отбелязва, че сполучливи и вдъхновяващи дами ще споделят опита си за да подбутнат останалите членки на клуба към деяние. Видно е, че момата-майка си е сложила ясни цели и е подготвила добре почвата за осребряването на добитата около шоуто популярност.

 

Факт е, че с помощта на шоуто, тя към този момент има над 12 000 почитатели в Инстаграм, измежду които сигурно ще откри клиенти за прохождащия си бизнес план.

А дали ще открие любовта в „ Ергенът “, единствено времето ще покаже.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР