Оказа се, че тя е отгледала цяла зеленчукова градина, която

...
Оказа се, че тя е отгледала цяла зеленчукова градина, която
Коментари Харесай

Гала с ново хоби след Малдивите

Оказа се, че тя е отгледала цяла зеленчукова градина, която към този момент дава плодове. Засадила е няколко стръка домати и нямала огромни упования, че от нея ще излезе толкоз добър градинар. Това се похвали персонално тя в обществените мрежи и провокира стотици гледания.

Като новак се е забавила със засаждането на зеленчуците, тъй като чак в този момент откъсва първия червен домат. Легендарната водеща е очевидно щастлива от новото си занимание, даже подари с целувка първото си създание.

" Първата годишна продукция на нещо, което съм отгледала, в случай че не броим Мари " - майтапи се Гала. Тя има проект да разшири градината си през идващите години.

Явно доста се е запалила, тъй като преди дни се завърна от Малдивите и преди да разопакова куфарите влезе в ранчото.  Не след дълго стартира и новият сезон на „ На кафе ”. Надяваме се Гала да е съумяла да разпусне, след солидните гафове, които направи в последните си излъчвания. Повтори два пъти изявлението с чалгаджийката Диона, която няма нито един шлагер и си завоюва хейта на феновете.

Предаването се завръща с цялостна мощ в ново съвременно студио. Нова телевизия има към този момент нова първокласна постройка, където ще се вихри русокоската.

Инфо: blitz.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР