Оказа се, че пред други две от участничките в риалитито

...
Оказа се, че пред други две от участничките в риалитито
Коментари Харесай

Изхвърлиха Силви от Ергенът след заплахи, че ще разбие главата на Надя

Оказа се, че пред други две от участничките в риалитито - Милена и Криси, Силви е отправила закани, че ще разбие главата на трето от девойките - Надя. Отправените закани включвали и алтернатива за заливане с киселина по поръчка. Мутренското й държание обаче беше отхвърлено от страна на обвинената. В последна сметка тя не получи последната роза от Алек и си потегли от къщата за наслада и успокоение на всички останали участнички.

" Според мен те се опасяват от мен, тъй като това е някакъв боязън от незнайното. Може би съм като загадка ", опита се да излезе от злокобната обстановка, за която описаха на собствен ред другите дами. За неприятните планове на Силви показа терзанието си може би най-адекватната в този сезон на " Ергенът " - Милена. Това се случи откакто по рано в игра на правилото " Не се сърди дребосъче ", Силви се размина с вечеря с предприемача. Това стана поради решението на Надя да я върне от началото на играта. Така на ресторант с мачото отиде друго от девойките - Криси и по тази причина Силви побесняла. По време на играта страховитата госпожица размаха пръст заплашително с подмятания, само че изпуснала нервите си на по-късен стадий на затворени порти и отвън зоркото око на камерите на предаването. Пред Милена и Криси, Силви оповестила желанията си за физическа разпра с Надя откакто завърши риалитито.
Реклама
" Предупредих я да не го прави, тъй като аз в действителност желаех да имам опцията да прекарам време с Алек и да отида на тази среща. Да не се пробват да се оправдават, че това е игра. Напротив, в играта доста добре се вижда какви са хората и какъв е техния темперамент ", направи опит да се отбрани Силви и опрекна Надя.

На идващия ден, Милена не скри терзанията си като изясни, че е имала странна вечер с душманката на къщата. " Тя надалеч не го възприема като игра, тя го приема като интервенция, физическа даже. Това, че ти си прекратила срещата й с Алек и надали не присъединяване й тук ", обърна се парфюмистката към застрашената Надя, а Криси продължи: " Абсолютно е способна да се саморазправя с теб отвън предаването. Казвам го на 100%. Това, което виждам, тя не е душевен постоянна. Един естествен човек не би си помислил нещо сходно ".
Реклама

Милена описа, че въпросната вечер до момента в който си лягали, внезапно Силви скочила от леглото. " Станах незабавно и бързо се ориентирам в обстановката. Попитах я къде отива, а тя сподели, че отива на разходка. Тръгнах да я пъдя, тъй като безусловно се тормозих да не пристигна в стаята, въпреки всичко тук има кухненски ножове, Притесних се да не вземе някакво импулсивно решение и да отиде в стаята на Надя и да я нападне ", изясни шашнатата Милена.

Кристина продължи да коментира: " Наде, разбери, че тя два часа приказва за теб, по какъв начин желае да агресира против теб и какво би ти направила. " " Както спим, сякаш се опитваме, нали. И в нищото да стане и да каже, че малко ще се поразходи с една много решителна походка ", добавя тя, а Милена я поправи: " Тя не сподели, отивам да се разходя, а както си говорехме, внезапно скочи от леглото като изтребител... "

След тези думи Надя очевидно стартира да се шашка: " Силви, в действителност е много непредвидима и от такива хора не знам какво да чакам. Все отново в къщата има ножове и вечерно време не знам по какъв начин бих спала умерено! " Криси акцентира, че не може да си затварят очите и това не може да се толерира. " Аз отхвърлям да пребивавам в боязън за това какво може да ми направи. Искам този проблем да бъде подчертан и решен. Казвам истината и няма да се скрия зад ъгъла и няма да разреша Силви да влезе в моето схващане и да си играе игрички ", безапелационна беше брюнетката, която си завоюва вечерята с Алек и до през вчерашния ден спеше на едно легло с оповестената за магьосница.

Надя се обърна към Силви: " Все отново да заплашваш, че ще счупиш главата на някой или ще поръчаш нещо да му се случи... да платиш на хора, с цел да му счупят ръцете и краката минава всевъзможни граници! " Криси влезе в поддръжка на думите й, като съобщи че е чула заканите от банята на стаята, в която съжителства със Силви и Милена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР