Оказа се, че най-големият проблем на парламентаристите у нас е

...
Оказа се, че най-големият проблем на парламентаристите у нас е
Коментари Харесай

З варианта къде да се преместят депутатите

Оказа се, че най-големият проблем на парламентаристите у нас е къде да гласоподават двете най-важни сега решения - удължаването на изключителното състояние поради вилнеещата пандемия и актуализацията на бюджета с поемането на нов дълг, който може да ни избави от банкрут на бизнеса и срив на стопанската система.

Сградата, където до момента „ Съединението прави силата “ не прави към този момент работа, тъй като тъкмо съединението на огромна група хора сега е неразрешено. На фона на безкрайните телефонни съвещания сред политическите сили, плъзнаха из обществените мрежи и 3 екстравагантни разновидността.

Първият: Депутатите по време на изключителното състояние се заселват в гората край Оборище - там, където през 1876 година бе взето решението за отвоюване на свободата и независимостта на България. На това знаково място хем ще отбележат подобавящо годишнината от Априлското въстание, хем ще имат опция да заседават в предостатъчна обществена и политическа изолираност. Духът на  членовете на Българския централен революциенон комитет може да ги направи и по-отговорни към ориста на отечеството.

Вторият: Старопрестолният град Велико Търново, където се е провело учредителното съвещание на българския парламентаризъм, става краткотрайно хазаин на новите съдбоносни решения на депутатите. С наслада ще ги приютят десетките опустели хотели, а сбирките още веднъж ще са навън – на хълма Царевец. Което пък ще разреши всяко съвещание да стартира със спектакъла „ Звук и светлина “ за освежаване на историческата им памет.

Третият : Столичната горделивост на кабинета Борисов – Зала „ Армеец “, има всички улеснения да разположи 240-те национални избранници най-малко през 50 седалки един от различен. Ако се наложат среднощни съвещания, депутатите могат и да полегнат на разположените от Карачанов кревати за полевата болница.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР