Окървавен чук, с който се чупят черепи, се превърна в

...
Окървавен чук, с който се чупят черепи, се превърна в
Коментари Харесай

Окървавен чук, с който се чупят черепи, се превърна в един от символите на руския свят

Окървавен чук, с който се чупят черепи, се трансформира в един от знаците на " съветския свят ".

На Х-канала на Антон Геращенко - сегашен формален консултант и някогашен заместник-министър в Министерството на вътрешните работи на Украйна, се появи видео от спонтанен мемориал в памет на убития през вчерашния ден в самолетна злополука началник на Частната военна компания “Вагнер “. Наред с положените цветя и венци измежду тях лежи чук.

На спонтанния мемориал на Пригожин е донесен чук, както се вижда и от фрагментите. Вероятно окървавеният чук, с който са удряли по черепите, се трансформирал в един от знаците на " съветския свят ".Явно в съветското общество от дълго време е на респект сходен жанр разпра.

За разлика от тях, специфичните пратеници от Нидерландия в Украйна удостоверяват, че в Украйна няма нито един разумен човек, който да страда за Пригожин, даже и на него да са възлагани очаквания за промяна на режима на Путин след опита за прелом от края на юни 2023 година.

Напротив, в Украйна Пригожин е свързван с разрушаването на Бахмут и взетите многохилядни жертви там от двете страни на барикадата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР