Ок, ще започнем с това, че продължение на филмите за

...
Ок, ще започнем с това, че продължение на филмите за
Коментари Харесай

Няма да повярвате коя роля в "Хари Потър" иска да изиграе Даниел Радклиф

Ок, ще стартираме с това, че продължение на филмите за Хари Потър такива, каквито ги познаваме, към този момент не се планува. Но въпреки всичко, в случай че то се случи един ден (чисто хипотетично) артистът Даниел Радклиф има своите желания в кой облик да влезе и това не е този на Хари Потър.

Виж още: Крайни ограничения: Дженифър Анистън разкара всичките си другари, които не желаят да се ваксинират 

В онлайн изявление той показа, че би желал да изиграе ролята или на Сириус Блек или на професор Лупин. " Това са облиците, които бих изиграл, и двамата са страхотни. Също по този начин обичаните подиуми, които съм снимал, са точно с тези два облика и имам доста положителни мемоари от това време ", показа артистът.

Тази година се навършиха две десетилетия от излизането на огромен екран на първия филм на " Хари Потър и философският камък ". Тържество нямаше поради уговорките на актьорите, както изаради Коронавирус пандемията. 

Виж още: The Weeknd се похвали: Преборил е огромни зависимости... само че почти 

Самият Даниел Радклиф сега е в Доминикана, където снима трети сезон на Miracle Workers. Въпреки това той изрази отчаяние, че няма да има събиране поради годишнината. 

Виж още: Кит Харингтън проговори за проблемите с психическото му здраве след " Игра на тронове "  

Интересен факт е, че артистът не е гледал филмите с изключение на по веднъж, незабавно когато са излезли. " Хващал съм по телевицията за секунди и незабавно променям, в случай че сцената е с мен. Ако е с някой от другите артисти, се взирам. Иначе обичаният му филм от поредицата е " Хари Потър и Огненият бокал ". 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР