ои са най-добре печелещите футболисти за 2020 г.Ето и класацията:7.

...
ои са най-добре печелещите футболисти за 2020 г.Ето и класацията:7.
Коментари Харесай

Кои са най-добре печелещите футболисти за 2020 г.

ои са най-добре печелещите футболисти за 2020 година

Ето и класацията:

7. Антоан Гризман (Барселона)

Обща сума: 33 млн. $

Заплата и бонуси: 28 млн. $

Рекламни доходи: 5 млн. $

Французинът е един от най-хубавите атакуващи футболисти на последното десетилетие. Става международно прочут в мощния му интервал в Атлетико Мадрид, където играе 180 мача и вкарва цели 94 попадения сред 2014-2019 година. От 14 юли 2019 година е част от състава на Барселона

Той играе за националния тим на Франция до 19 години, с който става европейски първенец. През 2016 година на европейското състезание в родината му той става голмайстор на шампионата с 6 попадения, а страната му е финалист. Най-голямата му победа с фланелката на Франция идва на международното състезание в Русия през 2018 година, когато Гризман и компания стават международни първенци.

6. Пол Погба (Манчестър Юнайтед)

Обща сума: 34 млн. $

Заплата и
бонуси: 28 млн. $

Рекламни доходи: 6 млн. $

Още един от огромните гении на нашето време, Погба е считан за един от най-силните футболисти в единоборства. Той прави своя дебют за националния тим на Франция на 22 март 2013, а едвам година по-късно на Световното състезание по футбол в Бразилия той печели наградата за най-хубав млад състезател на шампионата.

Към есента на 2020 година Погба има още една година в Манчестър Юнайтед, макар че в последните години на няколко пъти името му е спрягано за трансфер в други клубове.

5. Мохамед Салах (Ливърпул)

Обща сума: 37 млн. $

Заплата и
бонуси: 24 млн. $

Рекламни доходи: 13 млн. $

Салах доближи 20 гола във всички надпревари във всеки от последните три сезона в Ливърпул, като оказа помощ за издигането на клуба до първата купа във Висшата лига от 30 години през 2019-2020 година През февруари 28-годишният юноша се сплоти с дългогодишния спонсор Vodafone, с цел да стане дипломат на стратегия на Организация на обединените нации, която дава цифрови устройства за образование на бежанците в родния му Египет.

4. Килиан Мбапе (ПСЖ)

Обща сума: 42 млн. $

Заплата и
бонуси: 28 млн. $

Рекламни доходи: 14 млн. $

Французинът е международен първенец с тима на Франция от мондиала в Русия през 2018 година. През 2017 той става част от тима на ПСЖ чартърен, а през лятото на идната година парижани го притеглят за непрекъснато като изплащат сумата от €145 млн. + €35 млн. под формата на разнообразни
бонуси, което го прави втория най-скъп състезател в историята след Неймар и най-скъпият младеж в историята на футбола.

3. Неймар (ПСЖ)

Обща сума: 96 млн. $

Заплата и
бонуси: 78 млн. $

Рекламни доходи: 18 млн. $

Считан е за един от най-големите гении в международния футбол. През 2009 година дебютира в професионалния футбол с екипа на Сантош, където изиграва 5 сезона. Има изиграни 89 мача за националния тим на Бразилия, в които е отбелязал 57 гола, по този индикатор едвам на 26 години Неймар е третият най-резултатен бразилец след Пеле и Роналдо. През лятото на 2013 година е платен от ФК Барселона, където бързо се постанова като главен футболист, а след прехвърлянето на Луис Суарес оформя страховито нападателно трио с водача на тима – Лионел Меси. През 2015 година Неймар печели пет трофея с ФК Барселона. През 2017 година Пари Сен Жермен задейства клаузата на Неймар от Барселона в размер на 222 милиона евро и хвърли в нови небеса върха за най-скъп трансфер в историята на футбола.

2. Кристиано Роналдо (Ювентус)

Обща сума: 117 млн. $

Заплата и
бонуси: 70 млн. $

Рекламни доходи: 47 млн. $

Роналдо е най-популярният състезател на планетата с 457 милиона почитатели в обществените мрежи. Той държи и доста върхове във футбола – най-вече маркирани голове в Шампионска лига, както и е най-резултатния състезател в историята на Португалия. Португалецът е европейски първенец от 2016 година, притежател на 5 Златни топки и 4-и по брой маркирани голове в историята.

1. Лионел Меси (Барселона)

Обща сума: 126 млн. $

Заплата и
бонуси: 92 млн. $

Рекламни доходи: 34 млн. $

105 години бяха нужни на ФК Барселона, с цел да завоюва 64 трофея, преди Меси да се причисли през 2005 година През последните 16 години, в които Роналдо стана най-резултатния за отбора в историята, той изведе тима до 34 извоювани трофея, показване, което подреди името му измежду величията на спорта. Той е шесткратен притежател на Златната топка и шесткратен притежател на Златната обувка.

Още забавни видеа вижте в канала на Vbox7

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР