Охранителите по дискотеките и други подобни места са на някакви

...
Охранителите по дискотеките и други подобни места са на някакви
Коментари Харесай

Мила Роберт: Охранителите по заведенията са постоянно друсани и със 100% адреналин

" Охранителите по нощните заведения и други сходни места са на някакви опиати и адреналинът им е 100! “. Това разгласи поп певицата Мила Роберт пред „ България Днес “.

„ Бодигардовете вършат каквото си желаят! Удрят хората, без да го заслужават, и по-късно не престават да си работят в същата компания. Такива са историите в България за жал ", показа артистката, която пострада от нападателни охранители преди време.

Минаха две години от конфликта на певицата с телохранител на заведение във Варна. Тогава излязоха фрагменти по какъв начин охранителят държи подпийнал другар на Роберт и го удря в корема, до момента в който е заварден от още четирима телохранители. Мила разгласи, че самата тя е била нападната с няколко удара по-късно същата вечер. След анонимно известие, с което е била предизвестена, че въпросният мъж може да я нападна още веднъж, Мила подава тъжба в полицията. Въпреки входираното недоволство и обещанията на шефовете на бара и охранителната компания за подпомагане за изясняване на случая Мила е разочарована от обстоятелството, че никой не е на нейна страна и в последна сметка нищо не се случва . Самата певица продължава да среща нападателни охранители по входовете на заведенията.

" Аз сама не мога да направя доста неща. На шефа на заведението не му пука, че охранителят му постанова хора без причина. Управителят е на негова страна, полицията също. Все още виждам индивида, който ме би. Работи в едно варненско заведение като защита, просто се гледаме неприятно две години по-късно. Със сигурност си спомня за мене ", безапелационна е Мила.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР