Охранител в сградата на Партийния дом е издирван два дни

...
Охранител в сградата на Партийния дом е издирван два дни
Коментари Харесай

Охранител на ремонта в Партийния дом е открит мъртъв в шахта

Охранител в постройката на Партийния дом е търсен два дни от фамилията си, преди да бъде открит мъртъв в шахта на постройката на Народното събрание, която е сред президенството и Министерския съвет, заяви bTV.

Охранителят Даниел Тасев е 25-годишен . Той от две години работи във компанията, която пази преустройването на някогашния Партиен дом. Тръгнал е за нощна промяна в петък следобяд. Оттогава околните му нямат контакт с него. Те са подали сигнал в полицията денонощие след изгубването.

След подаването на сигнала в полицията, от охранителната компания им се обажда жена, която декларира, че от Пето районно са ги уведомили, че младият мъж е паднал в шахта и е умрял.

Лелята на охранителя се пита: " Каква шахта, какъв брой е дълбока, няма ли камери, кой може нещо да ти каже. Тя (жената от охранителната компания - б.р.) изрече съболезнования, с каквото желае да помогне, даже и парична сума, при което аз да ви кажа отхвърлих. Аз просто желая да разберем истината ".

Роднините не знаят дали охранителят самичък е паднал в дупката. " Дали някой го бутнал и тъкмо по какъв начин е станало, това доста ме интересува и ще се боря ", сподели дядото на умрелия Даниел - Дамян Еленков.

Във компанията, наета за защита на градежа в някогашния Партиен дом, преди години съучастник е сегашният заместник-министър на труда и обществената политика Султанка Петрова, която бе и народен представител от Патриотичния фронт. Пред медията Петрова декларира, че в този момент в компанията шеф е нейният брачен партньор Петю Петров.

За случая Петрова съобщи, че охранителят е бил до 9:30 вечерта и е разговарял с защитата от НСО на портала на постройката . " Може би, когато се е прибирал към помещението да се е случил този случай. Вече един Бог знае подхлъзнал ли се е, какво е станало... Това, което съм предложила като поддръжка не е било по някакъв метод, с цел да подкупим или да създадем нещо ", съобщи Султанка Петрова по отношение на информацията, че жена от името на компанията е предложила пари на фамилията.

По информация на основния секретар на Народното събрание Стефана Караславова защитата на обекта е наета от строителната компания, която прави преустройството на новата заседателна зала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР