Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормалноКъм 07:30

...
Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормалноКъм 07:30
Коментари Харесай

Изборният ден във Варна започна в спокойна обстановка

Охраната на изборните пространства през миналата нощ протече обикновено

Към 07:30 часа през днешния ден секционните пространства и съдържащите се в тях материали са предадени на РИК и СИК. До този миг няма данни за прояви, които биха заплашили естественото осъществяване на изборите.

За обезпечаване на безпроблемното протичане на изборния ден, както и за гарантиране на реда и спокойствието в града и района, са ангажирани 637 полицейски чиновници.
Служителите на бранш „ Български документи за идентичност “ в ОДМВР – Варна ще одобряват заявки за издаване на удоствоерения за гласоподаване на жители с откраднати, изгубени или развалени документи за идентичност, от 08:30 до 19:00 часа през днешния ден.

В Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Варна работят денонощни телефонни линии за приемане на сигнали за нарушавания на изборния развой. Гражданите могат да оповестяват за видяни от тях нарушавания или възможни закононарушения, съотносими към отговорностите на Министерство на вътрешните работи в изборния развой, на телефон 112 или на телефони: 052/615 166, 052/652 324 и 052/652 323.
Припомняме, че в изборното помещение не се позволяват въоръжени и лица, носещи предмети, рискови за живота и здравето на хората. Забранява се потреблението на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за снимане на метода на гласоподаване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР