Огромни тълпи от хора чакат влак в повече от 30-градусовата

...
Огромни тълпи от хора чакат влак в повече от 30-градусовата
Коментари Харесай

Зиме студ, лете жега: Ето как бургаската гара посреща всеки ден пътуващите

Огромни тълпи от хора чакат трен допълнително от 30-градусовата жега в остарялата постройка, климатик не работи

Жега мори всеки, решил да пътува с трен от гарата в Бургас, оплакват се пред Флагман клиенти на БДЖ. Всеки ден сред 13:30 и 15 ч., когато потегля бързата комбинация към София, във фоайето на гарата и пред касите се събират десетки хора – българи и чужденци, които с ветрила и подръчни средства се пробват да се избавят от горещината, а реакция от страна на управлението на гарата няма.

„ В чакалнята е в действителност доста горещо и задушно, а това не е добре освен на фона на коронавирус, само че и по принцип. Не се включва климатик нито през лятото, нито през зимата. Пътниците се оставят просто или да зъзнат, или да се задушават”, написа нашият четец И.А., който ни изпраща и фотоси от големите скупчвания във фоайето, които са ежедневна панорама.

Той оповестява още, че е подал сигнал до дежурния телефон на Държавно дружество „ Национална компания Железопътна инфраструктура”, откъдето му дали отговор, че „ евентуално жп гарата в Бургас е изхарчила бюджета си”. Това обаче е необичайно, написа още нашият четец, който прецизира, че в случай че това беше по този начин, то би следвало следователно най-малко през зимата да има отопление. По думите му още, от централата в София му споделили, че особено за гарата в Бургас има подавани голям брой сигнали точно за жегата.

Пишете ни на или в рубриката ни
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР