Води се криминално разследване, след като жена беше евакуирана от яхта край Нантакет, собственикът арестуван

...
Огромна яхта, закотвена в пристанището на Нантакет, стана център на
Коментари Харесай

Огромна яхта, закотвена в пристанището на Нантакет, стана център на полицейско разследване, след като във вторник сутринта на кораба бяха извикани екипи за спешна помощ, за да евакуират жена, която беше има нужда от медицинска помощ, казаха служители.

Местната полиция и служители на пожарната, със съдействието на капитанската служба на пристанището на Нантъкет и станцията на бреговата охрана на САЩ Brant Point, реагираха на яхтата малко след 7:45 сутринта. и намери замесената жена и идентифицира собственика на плавателния съд, който също е бил на борда, според полицейското управление на Нантъкет.

Жената е транспортирана до болница Нантъкет Котидж с неизвестни наранявания.

собственикът на яхтата, Скот А. Бърк, от Кий Ларго, Флорида, беше арестуван по обвинения, включително две обвинения за притежание на огнестрелни оръжия без лиценз, трафик на оръжия от клас B, притежание с намерение за разпространение на оръжия от клас A, притежание на боеприпаси без лиценз , и четири обвинения за притежание на устройство за хранене с голям капацитет, каза полицията.

Арестът на Бърк дойде, след като реагиращите власти откриха „оръжия, наркотици, проститутки и друга контрабанда“ на борда на 70-футовата яхта в конна барака в пристанището на Нантъкет, съобщи Nantucket Current. Твърди се, че Федералната агенция за борба с наркотиците също е участвала в нападението.

Съобщава се, че базираната на Каймановите острови яхта, наречена Джес Кон, е пътувала до Нантъкет от Нюпорт, Роуд Айлънд, в края на август.

Освен това Current съобщи, че преди това яхтата е заседнала във Флорида през май, но не е претърпяла значителни щети.

Разследващите не са предоставили никакви допълнителни подробности.

Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Това е история в процес на развитие. Проверявайте отново за актуализации, когато стане налична повече информация.

Изтеглете предупрежденията за извънредни новини.

Следвайте Boston 25 News във Facebook и Twitter. | Гледайте новините на Boston 25 СЕГА

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР