Огромна трагедия разтресе българския футбол. Звездата на Розова долина Емил

...
Огромна трагедия разтресе българския футбол. Звездата на Розова долина Емил
Коментари Харесай

Огромна трагедия! Наш 28-годишен футболист почина снощи в съня си като капитана на Фиорентина

Огромна покруса разтресе българския футбол. Звездата на Розова котловина Емил Рачев е умрял в съня си нощес, оповестява Блиц. 28-годишният футболист си е отишъл изцяло ненадейно от този свят по сходство на капитана на Фиорентина Давиде Астори, който издъхна на 4 март.

Рачев е взел присъединяване в съботния мач на „ розите ” против Созопол в Казанлък от Трета лига при загубата с 1:2. Играл е доста добре – подал е за гола на домакините и е блъснал греда.

Чувствал се е чудесно физически, само че е бил в неприятно въодушевление поради провалянето. Вчера е трябвало да се види със своя треньор Атанас Апостолов.

„ Първо през вчерашния ден се чухме по телефона, след това си писахме и по вайбър.  Идеята беше да се срещнем и да разясняваме мача. Но го отложихме за понеделник. И не щеш ли тази заран ми се обадиха, с цел да ми кажат, че е умрял нощес в съня си. Всички сме в потрес. Много тъжно, доста... ”, съобщи смутеният Атанас Апостолов пред Блиц.

Според осведомени, преди години Емил е имал проблеми със сърцето. Лекарите обаче му споделили, че нещата не са съществени и може да продължи да играе футбол.

Преди началото на сезона той и всички останали играчи от Розова котловина са минали през наложителните медицински проучвания. Резултатите на Рачев са били доста положителни – в това число и направената електрокардиограма.

Емо е роден на 9 април 1990 година в Казанлък. Носил е още екипите на Берое, Нефтохимик и Черноморец (Поморие).

Погребението му ще бъде в Казанлък на следващия ден в 14 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР