Огромна трагедия. Най-важната мярка е да се увеличи контролът от

...
Огромна трагедия. Най-важната мярка е да се увеличи контролът от
Коментари Харесай

След катастрофата със Семерджиев: Фандъкова поиска още 20 камери за скорост в София

Огромна покруса. Най-важната мярка е да се усили контролът от страна на Пътна полиция. Това кметът на София Йорданка Фандъкова пред публицисти във връзка тежката злополука край хотел " Хемус " в столицата, при която починаха две млади дами.

Директорът на Общинска полиция беше поканен на сесия на Столичния общински съвет. Всички общински съветници, както и аз поискахме да има непрекъснати акции по надзор на скоростта и против шофирането в нетрезво положение или под въздействието на други вещества, съобщи Фандъкова, представена от novini.bg.

Поискали сме да се усилят камерите за скорост. Със особено писмо съм поискала от Фонд " Пътна сигурност " към Министерство на вътрешните работи да бъдат отпуснати средства за още 20 камери. Това са мобилни камери, те могат да бъдат поставяни съгласно вижданията на КАТ, само че сигурно ще допринесат за повече надзор. Мерките против такива водачи, каращи с голяма скорост по улиците на София, които на процедура са нарушители, са надзор и мощен надзор. Няма различен метод да се оправят с тях. Недопустимо е в границите на града ни да има сходни случаи, водещи до загуба на човешки животи, сподели още столичният кмет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР