Огромна изненада, породена от действие на популярната певица Белослава.Тя и

...
Огромна изненада, породена от действие на популярната певица Белослава.Тя и
Коментари Харесай

Шокиращо! Какво реши Белослава след пиянския скандал

Огромна изненада, подбудена от деяние на известната певица Белослава.

Тя и брачният партньор й – художникът Евгени Йонов, продадоха бутиковия си хотел с съседен към него ресторант " Вила Арте “ в курортното селце Лозенец на юг от Бурга написа Шоу Блиц..
-->
Сделката е била финализирана безусловно преди няколко дни и следва да бъде изповядана пред нотариус в Царево, а покупател на двуетажната постройка в средиземноморски жанр е мастит украински предприемач, търгуващ със аграрни торове. 

Макар формалните параметри по договорката с хотела на Белослава да се пазят в загадка, близки до къдрокосата джаз и поп звезда настояват, че тя е съумяла да изтъргува " Вила Арте “ за 3,5 млн. евро – към 7 млн. лева

Купувачът получава двуетажна постройка с 10 стаи със личен хигиеничен възел, три от които – с тераси с панорама към морето, двор от 4 декара с съседен към него външен басейн, лична овощна градина, лозе с разнообразни сортове грозде, както и изцяло оборудван ресторант.

Новият притежател на " Вила Арте “ – украински предприемач с огромно семейство, е купил бутиковия хотел на Белослава не за да продължи бизнеса, а с цел да трансформира мястото в своя лятна резиденция.

Изненадващата договорка с морския хотел на Белослава породи лавина от клюки поради събитието, че единствено преди 2 месеца певицата беше задържана за шофиране в пияно положение точно на 50-ия си празник.

Близки до певицата настояват, че точно пиянската спекулация е подтикнала Белослава към продажбата на хотела в Лозенец, който тя и брачният партньор й построиха от основи и където тя прекарваше лятото си от 2006 година насам, когато изискания " Вила Арте “ отвори порти. Тръгнаха и спекулации, че джаз изпълнителката е в развой на бракоразвод с мъжа си Евгени и заради тази причина двамата продават общия бизнес.

Близки до Белослава обаче изрично отхвърлиха слуха, че тя се разделя със брачна половинка си. Да, той имал случка с друга, много по-млада жена, само че към този момент всичко било завършило.

Според думите на нейни колежки, певицата най-сетне се е решила да послуша съвета на мъжа си да продадат бутиковия хотел в морското селце Лозенец и да реалокират бизнеса в прилежаща Гърция, където прекарват летните си ваканции от ден на ден наши сънародници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР