Огромен скандал е напът да гръмне около Манчестър Сити и

...
Огромен скандал е напът да гръмне около Манчестър Сити и
Коментари Харесай

Скандал: Манчини получавал пари под масата в Манчестър Сити

Огромен скандал е напът да гръмне към Манчестър Сити и Роберто Манчини. Германското издание Der Spiegel разгласява документи, които демонстрират, че някогашният управител на отбора и понастоящем селекционер на Италия – Роберто Манчини, е получавал част от заплатата си „ под масата”.

Изданието твърди, че италианецът е подписал два договора, като единият е бил мним контракт за консултантски услуги.

Роберто Манчини подписа с Манчестър Сити през 2009 година и остана отпред на отбора до 2013 година, като през 2012 година съумя да донесе на „ гражданите” първа купа от 44 години насам.

Докладът на Der Spiegel в детайли разказва цифрите от съглашението сред Роберто Манчини и клуба, като ползва копие от контракта. Според него, италианецът е трябвало да получава годишно заплащане от 1,4 млн. паунда плюс добавки в размер на 4 млн. английски лири.

Още в същия ден Манчини подписва още един договор, който съставлява „ консултантски контракт с Al Jazira” на стойност 1,7 млн. паунда и такси „ които би трябвало да бъдат платени по сметка, посочена от вашата компания и изплатени без приспадане на каквито и да е било данъци”, се споделя в материала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР