Оглушителна е тишината и мълчанието от Румен Радев за задържането

...
Оглушителна е тишината и мълчанието от Румен Радев за задържането
Коментари Харесай

Борисов: Оглушително е мълчанието на Румен Радев за задържането на Навални

Оглушителна е тишината и мълчанието от Румен Радев за задържането на Алексей Навални в Русия. Нека да чуем неговото мнение, въпреки всичко е президент на България, разяснява министър председателят Бойко Борисов в събота при посещаване в Сливница.

“Европейските водачи, дружно с Европейския съвет, Екологичен потенциал, Европейска комисия - към този момент настояхме за незабавното му освобождение (бел. ред. На опозиционния водач Навални). За страдание, някогашният шеф на кабинета на президента Иво Христов и останалите евродепутати от Българска социалистическа партия не поддържаха резолюцията на Екологичен потенциал за Навални. Тук не става въпрос да се месим във вътрешната работа на Русия. Тук става въпрос за чисто либерален развой - че всеки опозиционен човек или всеки, който не харесва обещано ръководство, има право на своя глас. Защо в България да го има и то в цялостния му размер, а на друго място – не “, разяснява Борисов.



Той даде обещание отваряне на фитнес залите дружно с стартирането на огромните възпитаници в клас от 4 февруари.

“Като пуснем огромните възпитаници от 4 февруари, ще отворим и залите. Защо мислите, че не желаеме да почнем. Искаме, ама… Сега сме на положителни параметри. Като почнат да умират хора и да станат отново 5000-6000 дневно и да претоварят лечебните заведения, тогава същите тези хора ще споделят: “Защо ги пуснахте? “. Много е тъничък салдото. Така или другояче от 4 февруари като пуснем огромните възпитаници, ще пуснем и залите да танцуват, упражняват и да се забавляват. Ако нещо можеш да го сложиш на везната със здравето, това е образованието, културата и образованието. И тук си заслужава рискът. Така обмислям “, сподели министър председателят.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР