офийският апелативен съд (САС) трябва да се произнесе по жалба

...
офийският апелативен съд (САС) трябва да се произнесе по жалба
Коментари Харесай

Слави Трифонов обжалва запора за 40 хил. лв. по делото, заведено от Лена Бориславова

офийският апелативен съд (САС) би трябвало да се произнесе по тъжба на Слави Трифонов против запора на сметките на компанията му " Седем осми ", който Софийския градски съд наложи по гражданското дело за вреди, заведено от Лена Бориславова против водача на " ИТН ", оповестява в обява по темата 

Поводът за делото е " Песен за Лена ", която .

В края на февруари някогашната началничка на кабинета на премиера Кирил Петков, която бе претендент за народен представител,  срещу " Седем осми " АД на водача на някогашния съдружен сътрудник " ИТН " Слави Трифонов.

В края на март Софийският графски съд запорира от сметките на компанията на Трифонов 40 хиляди лева, на колкото възлиза гражданският иск на Лена Бориславова.

Клипът с непосочени създатели, в който фрагменти с облика на Бориславова са озвучени с известна мелодия и текст, е пъстър с вулгаризми, диалектизми, груби съпоставения и насмешки на персонална основа. Той беше излъчен и в " Шоуто на сценаристите " по едноименния канал, а в профила си във " Facebook " го разгласява и Слави Трифонов.

Производство против компанията му . Жалбата е подадена от Геновева Тишева - правист, втори мандат член на Комитета на Организация на обединените нации по премахването на дискриминирането по отношение на дамите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР