Официално посещение във Висшето военноморско училище Н. Й. Вапцаров“ направиха

...
Официално посещение във Висшето военноморско училище Н. Й. Вапцаров“ направиха
Коментари Харесай

Новият генерален директор на ДП Пристанищна инфраструктура посети ВВМУ Н. Й. Вапцаров

Официално посещаване във Висшето военноморско учебно заведение " Н. Й. Вапцаров “ направиха новият общоприет шеф на Директива за птиците " Пристанищна инфраструктура “ – господин Дирк Пергот, и шефът на клон Търговско предприятие " Пристанище – Варна “ – господин Димитър Николов. За господин Пергот това бе първо посещаване в Морско учебно заведение и по традиция, след формалното му посрещане от началника на ВВМУ – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, той се разписа в Почетната книга.

Г-н Дирк Пергот е белгийски жител и има над 20-годишен опит в ръководството на пристанища и пристанищни интервенции. Ръководил е планове на пристанищата в Антверпен (Белгия), Гданск (Полша), Александруполис (Гърция), Кавала (Гърция), както и в българските портове Варна-Запад и Белослав. Има богата експертиза в развиването на започващи компании, стратегическо обмисляне, търговия, превоз и логистика. Заемал е управителни позиции в интернационалните компании, като Euroports Group, Van Moer Logistics, ADM – Amylum Group, и други

В рамките на срещата бяха разисквани разнообразни разновидности за подкрепяне на стажа на студентите от ВВМУ в някои задгранични компании.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР