Официално не е обсъждан въпрос за вот на недоверие към

...
Официално не е обсъждан въпрос за вот на недоверие към
Коментари Харесай

Ирена Анастасова, БСП: Официално не е обсъждан въпрос за вот на недоверие към правителството

" Официално не е обсъждан въпрос за избор на съмнение към държавното управление. Няма такова решение на Националния съвет на, нито на Изпълнителното бюро на партията ". Това съобщи пред БНР Ирена Анастасова, народен представител от, и посочи, че факти за сходна процедура " задоволително ще има ", само че " към днешна дата официално няма такова разискване ".

Нямам чувство, че се тормози, че Васил Божков се е върнал в България.  минимум може да се тормози от Васил Божков ", разяснява тя.

В предаването " Неделя 150 " Ирена Анастасова изрече мнение, че структуриране на Движение " 3-ти март " е излишно: " И без такова придвижване българинът е безапелационен, над 70% от хората не желаят промяна на националния празник и 3-ти март е една свещена дата, която е в основата на нашата държавност. Дали стои Румен Радев зад това придвижване, или - не, това придвижване съществува измежду хората, без да е нужна някаква шапка. Идеите, които твърди, че изповядва това придвижване, е в душата на българите и със и без придвижване - хората по безапелационен метод демонстрираха отношението си ".

Тя разяснява подозренията за възможен предстоящ план на президента, който да се развие от появилото се Движение " 3-ти март ", като съобщи: " Който и да се пробва на наш тил (на - б.р.) да прави нещо, занапред му споделям, че е жертван на крах ".

има упоритост да разшири въздействието си в локалната власт, акцентира депутатката и добави: " Имаме решение на Националния съвет, че местните ни организации могат да влизат в инициативни комитети и коалиции с други леви обединения. Изключваме политическа партия ГЕРБ, на този стадий това е единственото ограничаване ".

" Не счита, че наподобява на " Възраждане "! Не могат да бъдат сравнявани. В цялата си история сме потвърдили, че пазиме националния български интерес ", съобщи още Анастасова.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР