Официалният вносител на Mercedes-Benz в България- Силвър Стар, отвори вратите на нова

...
Официалният вносител на Mercedes-Benz в
България- Силвър Стар, отвори вратите на
нова
Коментари Харесай

Силвър Стар с нова концепция за присъствие на Mercedes-Benz в региона

Официалният вносител на Mercedes-Benz в България- Силвър Стар, отвори вратите на нова като идея за района и марката локация в столичния София Ринг Мол.

В новия център на компанията са демонстрирани част от най-върховите пазарни оферти на Mercedes-Benz, богато портфолио аксесоари и модели от емблематичната начин на живот сбирка на марката.

От Силвър Стар споделят, че планът на генералния дистрибутор на марката у нас цели да даде друго изживяване за феновете на немския бранд близо до тяхното всекидневие. „ Нашата нова локация дава опция на всеки клиент на мола да се допре до света на Mercedes-Benz отблизо. Силвър Стар е първата компания в региона, която осъществя сходен проект за немския авто бранд като концепция. Вярваме, че Sofia Ring Mall е правилното място за него – близо до нашите клиенти и техните упования за едно ново прекарване “, показа по време на откриването Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен шеф на Силвър Стар.

В същото време 10 демонстрационни автомобила ще са разполагаем всеки ден от седмицата за тестово шофиране. Желаещите да си подарят изживяването Mercedes-Benz ще могат да избират от най-новите модели на марката като компактните A-class и B-class, обичаните E-class и CLA, и SUV водачите GLE, GLC и GLS. Със съдействието на обучени консултанти клиентите ще се запознаят отблизо с продуктовата гама и ще научат повече за характерностите на автомобилите, които Силвър Стар предлага на българския пазар. На регулярна база компанията ще показва разнообразни нови модели за тестдрайв на място.



Демонстрираните на територията на новата локация коли са представители на GLC 300 4MATIC Coupe с двулитров, четирицилиндров елемент с 258 конски сили и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.3 секунди, и Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ с четирилитров, V-образен, осемцилиндров мотор с 585 конски сили и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди.

Новият план е част от дългосрочните инвестиции на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz в страната. От стъпването си на пазара напролет на 2017 до момента компанията вложи над 25 милиона евро в развиването на своята активност у нас, като комапнията разполага също с демонстрационни коли на стойност 2,5 милиона евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР