Официалният профил в социалната мрежа Twitter на испанския гранд Барселона

...
Официалният профил в социалната мрежа Twitter на испанския гранд Барселона
Коментари Харесай

Хакери пратиха Анхел ди Мария в Барселона

Официалният профил в обществената мрежа Twitter на испанския гранд Барселона стана следващата жертва на хакерска офанзива.

В първите часове на сряда в акаунта на клуба се появи известие, с което Барселона приветства " прекосяването " на аржентинската звезда на Пари Сен Жермен - Анхел ди Мария в състава на каталунците.

" Добре пристигнал в Барселона, Анхел ди Мария ", гласи подправеното известие. Аржентинецът е измежду няколкото евентуалните нови попълнения на отбора, само че към момента няма съглашение сред Барса и ПСЖ.

Малко след неприятната преживелица каталунският клуб опроверга прехвърлянето, като написа във Facebook, че Туитър страницата е била хакната. " Работим по решаването на казуса. Молим за вашето самообладание ", написаха от Барса.

Иначе сътрудникът на другия мечтан от каталунците футболист Жан Микаел Сери към този момент е в каталунската столица, където на място води финални договаряния за прехвърлянето на халфа на Ница, осведоми " RAC-1 ".

Националът на Кот д’Ивоар е постигнал персонална сделка за 4-годишен договор. Очаква се за Сери да бъдат платени 40 млн. евро.

Въпросните 40 млн. евро бяха спрягани като откупна уговорка, само че пък през вчерашния ден изданието " L’Equipe " заяви, че тя е отпаднала и е допустимо Ница да изиска повече.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР