Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова коментира изявлението

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова коментира изявлението
Коментари Харесай

Захарова нарече Зеленски „бездушен циник“

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява изказването на президента на Украйна Владимир Зеленски, че информацията за обстрела на Ростовска област от въоръжените сили на Украйна е провокация.

„ Зеленски за Донбас: „ Там никой не е ранен или погубен, те се прострелват, това е подобен цинизъм “. Ще пропусна страстите. Въпреки че в действителност ми е мъчно да го направя в този случай. Ще кажа единствено две неща.

1. Специалната мониторингова задача на ОССЕ записва обстрел, който е доста повече от силите, следени от Киев. Може би по тази причина Вашингтон изтегли наблюдаващите - жители на Съединени американски щати от задачата, с цел да няма американски очевидци. В последна сметка те биха могли да обвинят държавното управление си в неистина.

2. Твърдението „ те се прострелват “ във връзка с жителите на Донбас може да бъде направено единствено от безчувствен безсрамник, като се има поради какъв брой хора в ДНР и ЛНР са починали през годините “, написа Захарова в своята Telegram.

Припомняме, че Зеленски, изказвайки се на конференцията в Мюнхен, сподели, че данните за минометен огън и снаряди, които са долетяли до Ростовска област, са неистина и провокация. „ Нямаше ранени. Те са просто жители, толкоз доведени до полуда, че работят против себе си. "

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР