Официална церемония по предаването на пожарен автомобил, дарен от общността

...
Официална церемония по предаването на пожарен автомобил, дарен от общността
Коментари Харесай

Австрийският град Санкт Якоб им Розентал подари пожарен автомобил на Община Априлци

Официална гала по предаването на пожарен автомобил , дарен от общността на австрийския град Санкт Якоб им Розентал , ще се състои през днешния ден в Априлци. Това заяви Цвета Галунова от общинската администрация.

По думите ѝ пожарната е пристигнала наред в планинския град след 16-часово пътешестване , осъществено персонално от кмета на Санкт Якоб им Розентал Гунтрам Пердахер и трима пожарникари.

Кметът на Априлци Тихомир Кукенски съобщи, че този извънреден жест на взаимност и другарство е вероятен с помощта на самодейността и неуморната работа на благодетелката на Априлци Красимира Димова , на която априлчани сърдечно благодарят за поддръжката и скъпия принос към развиването и сигурността на Априлци.

Пожарният автомобил ще усъвършенства доста опциите за реагиране при изключителни обстановки и ще способства за по-високата сигурност на жителите на Априлци. Очаква се новата техника да увеличи успеваемостта на пожарната работа в общината и да спомогне за предотвратяването на възможни бедствия.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР