Официален Фен Клуб Реал Мадрид – България кани своите членове

...
Официален Фен Клуб Реал Мадрид – България кани своите членове
Коментари Харесай

Българските фенове на Реал Мадрид се събират в средата на май в София

 Реал изкушава Роналдо с нов контракт преди Мондиал 2018  Българските фенклубове на Юнайтед и Реал пращат яки агитки в Скопие
Официален Фен Клуб Реал Мадрид – България кани своите членове и всички последователи на " бялата концепция " на годишното си Национално събиране. То ще се състои през уикенда на 12 и 13 май в София.

Всеки последовател на най-титулувания клуб в света, който има предпочитание и опция, може да се включи в това прочувствено събитие и да изживее незабравими моменти.

Уикендът на ентусиастите ще стартира със фотография пред Храм паметника Александър Невски в 17:00 часа, след което следва среща в уместно за задачата заведение.



Домакин на събирането в събота ще е Спортен бар " Академията ", намиращ се в Кино Арена – Запад на бул. Тодор Александров 64. Събитието е планувано да стартира в 18ч.

В неделната заран пък е очакван обичайният футболен шампионат – " Мадридиста ", който ще се състои на игрищата въз основата " РДСпорт " в Студентски град, наоколо до Музейко.

Събитието ще е обичайно благотворително и ще се събират средства за децата в неравностойно състояние от Спортно учебно заведение за обществена интеграция във Видин.

За повече информация и елементи по отношение на събитието, може да следите формалната страница Фен Клуб Реал Мадрид - България във Facebook.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР