Офисът на глобалната комуникационна компания Dentsu Aegis Network в България

...
Офисът на глобалната комуникационна компания Dentsu Aegis Network в България
Коментари Харесай

Dentsu Aegis Network Bulgaria създава ново звено за работа с данни

Офисът на световната информационна компания Dentsu Aegis Network в България разгласи през днешния ден основаването на ново, профилирано звено за работа с данни на българския пазар – “Dentsu Data Services ” (DDS).

Основните области на работа на DDS ще включват разнородни маркетингови услуги, основани на данни, оповестяват от компанията. Сред услугите се включват изследване и разбор на потребителското държание в действително време, проучване на приноса на рекламата за триумфа на марката, разбор и визуализация на данните, както и вече познатите на българския пазар The Consumer Connection System (CCS) - инструмент за изследване на потребителските настройки, и Amnet Audience Center като централно DMP решение за обработка на данни. Тези действия непрестанно ще се уголемяват, подпомагайки потребителските потребности за по-прецизно ръководство на рекламните вложения.

DDS консолидира в себе си софтуерни решения, професионалния опит и знания на анализаторите на данни, аналитичните специалистите, експертите по визуализация, дейта консултантите и стратезите, които до момента работеха за другите организации под шапката на Dentsu Aegis Network България - Carat, Vizeum, Amnet, iProspect, Isobar, Amplifi.

Чрез новото звено Dentsu ще усили в пъти качествата си да ръководи вложения на своите клиенти още по-ефективно от позиция на информационен резултат и възвръщаемост.

" Сега ние събираме всички данни от всички разнообразни източници, с които разполагаме, с цел да получим пълнокръвна и осведомена картина на потребителите и тяхното държание. Това значи, че можем да поемем и подкрепим всяка информационна интензивност на своите клиенти, без значение от стадия й на развиване сега и да дадем в ръцете на бранд и маркетинг мениджърите решения за по-бърз и елементарен разбор на информацията. А като резултат от това – и да усъвършенстваме процеса на вземането на точни и ефикасни бизнес решения ", изясни Радослав Неделчев, основен действен шеф на Dentsu Aegis Network Bulgaria.

" DDS стартира да действа като конструктивен детайл на компанията ни в България, който ще доставя по-умни рекламни решения и ще движи еволюцията ни към основания на данни маркетинг. Експертите на DDC имат богат опит както в обичайни медийни похвати като дефиниране на аудитории, установяване на ефикасен медия микс или обстоен разбор на потребителското държание, по този начин и в стратегиране, мениджмънт и моделиране на данни. Консолидацията на тези специалисти в едно звено има за цел да работи дружно по анализирането на декларативното, поведенческото и обществено държание на потребителите с главната и последна цел да доставяме „ Бизнес резултати, основани на данни “, добавя Милена Мишинева, Chief Data Officer на Dentsu Aegis Network Bulgaria. 

Верен на своята задача да доставя бизнес резултати, основани на данни, екипът на DDS ще работи и в сходство с всички правила и условия, свързани с новия правилник за защита на персоналните данни GDPR, който влиза в действие от 25 май 2018 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР