Офисът на главния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс отхвърля

...
Офисът на главния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс отхвърля
Коментари Харесай

NY AG иска от съда да игнорира твърдението на Тръмп, че предоставянето на облигация на стойност 464 милиона долара е „практическа невъзможност“

Офисът на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс отхвърля изказванието на някогашния президент Тръмп, че обезпечаването на облигация в неговото гражданско дело е „ практическа неспособност “.

В документ, подаден от старши асистент общоприет юрист Денис Фан, основният прокурор прикани съда да остави без почитание настояването на Тръмп за прекъсване на неговите $464 милиони правосъдно решение за гражданска машинация, наричайки настояването му „ изключително “ и „ непозволено “.

„ [С]ъдът не би трябвало да преглежда новите изказвания и причини на ответниците – които настояват, че цялостната гаранция или депозит е „ практическа неспособност “ […] тъй като са процедурно неправилни “, се показва в документа.

Главният прокурор Летиция Джеймс идва за конференция след присъда против някогашния президент Тръмп в развой за гражданска машинация в Ню Йорк. (Майкъл М. Сантяго/Гети изображения)

Продължава: „ Наистина обвинените тук не са имали причина да чакат техния от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР