Офисът на г-н Херцог каза в изявление: Президентът Исак Херцог

...
Офисът на г-н Херцог каза в изявление: Президентът Исак Херцог
Коментари Харесай

Кинг изразява дълбок шок в разговора с президента на Израел - тъй като принц Уилям казва, че е дълбоко разстроен

Офисът на господин Херцог сподели в изказване: " Президентът Исак Херцог беседва през днешния ден с краля на Съединените щати Кралство, крал Чарлз III, който се обади, с цел да изрази своите съболезнования и бездънен потрес от незаконните и безчовечен дейности на терористичната организация Хамас при офанзивата й против жителите на Израел. “

В изказването се прибавя: „ Двамата приказва обстойно и нашироко за ужасното кръвопролитие и по какъв начин е било осъществено.

„ Разговорът сред двамата се организира като част от поредност от диалози, които президентът организира всекидневно с водачи от цялостен ​​свят света, в това число водачи на интернационалните организации и водачи на еврейската общественост. “

Кралят също изиска да бъде „ интензивно осведомен “ за спора, защото е „ ужасяващ “ от „ варварските терористични актове “ в Израел, сподели Бъкингамският замък.

Междувременно в изказване на X, известно преди като Twitter, принцът и принцесата на Уелс споделиха: „ [Ние] сме надълбоко разтревожени от опустошителните събития, които се разиграха през последните дни.

Какво е Хамас и какво се случва в Газа?

„ Ужасите, породени от терористичната офанзива на Хамас против Израел, са ужасяващи, те изцяло ги осъждат.

„ Докато Израел упражнява правото си на самозащита, всички израелци и палестинци ще бъдат продължени да бъдете преследвани от тъга, боязън и яд в бъдещето. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР