Офанзивният полузащитник Емрах Юсуф и голмайстор за Хасково 1957 при

...
Офанзивният полузащитник Емрах Юсуф и голмайстор за Хасково 1957 при
Коментари Харесай

Емрах Юсуф отпада за Карнобат

Офанзивният полузащитник Емрах Юсуф и голмайстор за Хасково 1957 при домакинската победа над Атлетик (Куклен) с 1:0 е осъден. Треньорът на Хасково 1957 Емил Ангелов няма да разчита на халфа при идното посещение на тима в дуел от 15-тия кръг за състезание на Югоизточната Трета лига, който ще се състои в събота от 14.30 часа в Карнобат. В изблик на наслада Емрах смъкна фланелката си и бе изпъден от терена за втори жълт картон.

Изключително позитивният сезон за червено-белите продължава да радва и почитателите в Хасково. Ръководство и тим потвърдиха, че с цялостно себераздаване на тренировките и по време на мачовете е допустимо и без сериозна предсезонна подготовка да се реализират положителни резултати. Хасково 1957 към този момент натрупа 22 точки и се намира на 6-то място в класирането.

Добър рейд в конкуренцията направи и считаният до неотдавна за новобранец състав на Свиленград 1921. Откакто стана треньор Костадин Добрев реализира две скъпи победи над Асеновец (2:1) и Розова котловина (2:3), които измъкнаха свиленградчани на 12-та позиция с 15 точки. В събота на “Колодрума ” всички чакат победа над Садово и затвърждаване на постигнатото.

Тежка задача има другият представител на района Димитровград вкъщи. Момчетата на Жеко Йорданов посрещат Марица (Пд) на ст. “Миньор ”, а срещите посред им постоянно са носели изненади. Димитровград се срина до 14-то място с 14 точки, след поредност от 3 гагуби в Раднево (0:3), със Созопол (1:3) и с Гигант (0:1) в Съединение. Идната събота (24 ноември) от 14.30 часа пък е предстоящото с огромен интерес районно дерби сред Хасково 1957 и Димитровград на Ямача./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР