Очевидно това е начинът за Гала да преодолее сценичната треска

...
Очевидно това е начинът за Гала да преодолее сценичната треска
Коментари Харесай

Днес Пуснаха Камерите В На Кафе Малко По-Рано, Но Никой Не Си Е Представял Какво Прави Гала Преди Живото Предаване!

Очевидно това е методът за Гала да преодолее театралната тресчица и да придобие убеденост.

Блондинката претърпя доста тежко появяването на Стефан в ефир. Дни преди старта на сезона продуцентите й съобщили, че той ще води дружно с нея. Въпреки първичното отрицателно отношение на феновете към него, обстановката към този момент се успокои.

Напук на слуховете за излизане в пенсия, Гала възнамерява покоряването на нови върхове. Блондинката има намерение да сътвори личен козметичен бранд. Тя ще разчита освен на предаването, само че и на безупречната си кожа, с цел да промотира продуктите и да убеди всички дами, че дължи младостта си на подбрани съставки.

Тя към този момент е създала формулите на мазилата, които ще създава и следва патентоването им.

Гала се надява, че с помощта на това свое начинание ще успее да увеличи доста стандарта си на живот. Въпреки, че тя е една от най-заможните водещи в родния ни ефир.

Половинката на Стефан разполага с най-луксозно возило. Тя е притежател на джип Порше. Но постоянно зад кормилото му застава Стефан.

Тази зима водещата се снабди с първокласен апартамент в хотелски комплекс край Банско.

Наскоро стана ясно, че тя осъществя постоянни доходи и от продуцентска активност. Оказа се, че Гала е съучастник на Маги Халваджиян. Разбира се, в края на сезона той не дели половината от облагата си с нея, само че и тя получава солидна сума от приходите на предаването, което води.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР