Очевидно светът се е променил драстично и новите сексуални трендове

...
Очевидно светът се е променил драстично и новите сексуални трендове
Коментари Харесай

21-годишна преподавателка отне девствеността на 13-годишен ученик

Очевидно светът се е трансформирал фрапантно и новите полови трендове удрят тъкмо във възрастовите желания. Нека се срещнем с младата и към този момент на 21 години Джордан Лайтфуут, която през 2016 година е съумяла да предложи влизането в мъжкия свят на 13-годишен юноша. Дамата лишила девствеността на 13-годишен юноша на пода в кухнята. За толкоз нежна възраст, можеше най-малко да се насочи към спалнята, само че дано младежът знае, че на твърда платформа, нещата се случват по-лесно.
Всичко трябвало да остане загадка, само че се оказало, че младежът запазил известия в телефона си, което по никакъв начин не е добре. Майка му направила една инспекция и истината за младия любовчия се разкрила фрапантно бързо. Потенциалното доказателство въпреки всичко не било обсъждано от съда, а 21-годишната англичанка споделила, че е почтена и няма нищо общо.
Поради нежната тийн възраст на дамата, властта нямало по какъв начин да повдигне обвинявания и да наложи време за излежаване в пандиза. Вместо това, ще получи 18-годишна условна присъда, както и 50 дни публично потребен труд. Вече майка на едно дете, дамата ще би трябвало да бъде сложена в листата с педофили и много дълго време да изяснява на съседите за какво е там, също така ще заплати и 140 паунда санкция. Не е чак толкоз ужасно, колкото предполагахме, само че отново е положително начало за всички останали дами!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР