Очевидно си е струвало чакането. След пет дълги години Риана

...
Очевидно си е струвало чакането. След пет дълги години Риана
Коментари Харесай

Никой не очакваше това от Риана

Очевидно си е коствало чакането. След пет дълги години Риана се завърна на сцената в неделя вечер, 12 февруари, за блестящо осъществяване по време на шоуто на полувремето на Супербоул. Макар да нямаше изненадващи сътрудници, които да пеят дружно с нея, тя в действителност докара специфичен посетител със себе си. Певицата показва бременното си коремче, с което без да споделя нищо, в действителност разкри огромната вест, че ново бебе е на път.

Представители на Риана удостоверяват пред Rolling Stone, че певицата е бременна. За 13 минути Риана подсети на света за какво си остава музикална кралица, даже когато не е издавала албум от 2016 година Сред нейните шлагери по време на предаставянето беше " Bitch Better Have My Money ", който тя извърши с необикновен театрален тоалет в алено.

Последва " Where Have You Been ". Докато фойерверки осветяваха небето, певицата изпя " Only Girl (In the World) ". Риана показва в цялостния си блястк своя богат вокален диапазон, като не пропусна да изпее и " We Found Love ". Сред шлагерите на певицата, които прозвучаха, бяха и " Rude Boy ", " Work ", " Wild Thoughts " и " Pour It Up ".
 Снимка 606311

Въпреки че нямаше специфични посетители на сцената, тя не пропусна да показа и обичаните " All of the Lights " и " Run This Town ", преди да доближи кулминационната точка с нейната пробивна ария " Umbrella ".

По време на конференция преди огромното събитие, барбадоската хубавица показа, че в този момент е бил точният миг да одобри офертата на Супербоул. Получила значимото позвъняване единствено три месеца след раждането на сина си и даже не е била сигурна дали е подготвена да се качи на сцената.
 Снимка 606310

" Когато станеш майка, нещо в теб се случва и започваш да си мислиш, че можеш да се оправиш с всичко в света. Супербоул е една от най-големите подиуми. Колкото и да беше ужасно, тъй като не съм се качвала на сцена от седем години, имаше нещо вълнуващо в предизвикването, което се откриваше. Важно е за мен да го направя тази година. Важно е синът ми да го види ", споделя Риана.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР