Очевидно с един меморандум всички тези проблеми на земеделците не

...
Очевидно с един меморандум всички тези проблеми на земеделците не
Коментари Харесай

Какво разкри кризата със зърното? Говори Йотова

Очевидно с един меморандум всички тези проблеми на земеделците не могат да бъдат решени. Това разяснява пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова по отношение на подписаният през вчерашния ден меморандум сред държавното управление и земеделците.

Тя взе участие в интернационална конференция „ Балканите – за мир, сигурност, съдействие и партньорство ”, проведена от Стратегическия институт за национални политики и хрумвания, Форума за балкански превоз и инфраструктура и Националната асоциация за интернационалните връзки. Събитието през днешния ден в София е под патронажа на президента на България Румен Радев. 
-->
Вицепрезидентът уточни, че сме чули многочислени изявления на аграрни производители и на специалисти в преработвателната индустрия. Кризата със зърното разкри в действителност доста съществени проблеми в системата на земеделието, уточни Йотова. 

По думите ѝ що се отнася до меморандума несъмнено има положителни планове, само че не би трябвало да забравяме, че има решение на Народното събрание. Това решение, с днешна дата, никой не е отменил. Чакаме идващите дни да забележим дали ще бъде пререшено и какви ще бъдат идващите стъпки на ръководещите, разяснява Йотова, съобщи Българска телеграфна агенция. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР