Очевидно, президентът има качества, които народът е преценил, че са

...
Очевидно, президентът има качества, които народът е преценил, че са
Коментари Харесай

Плевнелиев: Радев бута България към казахските степи - на изток. И не е чудно - той беше издигнат от путинисти и 27 агенти на ДС

Очевидно, президентът има качества, които народът е решил, че са значими. Но въпреки това, имаше и проект през всички тези месеци на служебното държавно управление - по какъв начин да създадем по този начин, че да спечелим политическата борба. Това разяснява пред Българска национална телевизия Росен Плевнелиев, президент на Република България през 2012-2017 година

Ако президентът е заварката на новото държавно управление, тогава имаме задкулисие, няма да е добре, счита Плевнелиев.

Хорото на тези, които танцуваха в изборната нощ, не беше премислено и не биваше да се случва, най-малкото тъй като в същата нощ имаше над 200 умряли от коронавирус, счита той.
свързани новини49685на 13.10.2021
Най-ниската допустима изборна интензивност не е причина който и да било да си мисли, че е победител и е причина за покорност и за работа в интерес на хората, безапелационен е Плевнелиев.

Той разяснява и въпроса за Крим, откакто в предизборния спор по Българска национална телевизия съобщи, че Крим е съветски.

Ако ние желаеме да има мир за нашите деца, белким не осъзнаваме, че мирът би трябвало да се съблюдава от всички, в това число от най-силните, безапелационен е Плевнелиев.

Аз мисля, че с дейностите си президентът сподели и потвърди, че той бута България към казахските степи - на изток, счита той. Експрезидентът съобщи, че това напълно не е учудващо, защото в Инициативния комитет, издигнал за втори мандат има 27 сътрудници на Държавна сигурност, а половината от тях са " путинисти ".

Аз желая и ще не преставам да желая Европейски Съюз да се бори повече против замразените спорове, съобщи още Плевнелиев.

Той разяснява и водачите на новата партия " Продължаваме промяната " - Кирил Петков и Асен Василев, които завоюваха парламентарните избори на 14 ноември.

Мисля, че има някакво подобие и с министър-председателя Станишев, тъй като в случай че си спомняте, тогава мощният президент Първанов на практика поддържа един млад социалист, водач като Сергей Станишев, който внезапно пое управлението на партията и стана министър-председател.

Ако Кирил Петков стане министър-председател, той би трябвало да отстоява своята самостоятелност, акцентира Плевнелиев.

Мандатът на президента съгласно мен е изпразнен от наличие, съобщи още Росен Плевнелиев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР