Очевидно моделката има слабост към обвързани мъже, тъй като всичките

...
Очевидно моделката има слабост към обвързани мъже, тъй като всичките
Коментари Харесай

Черната Златка разведе още един

Очевидно моделката има уязвимост към обвързани мъже, защото всичките й съществени връзки са все с такива. Публична загадка е, че тя е повода за развода на предприемача Мирослав - бащата на сина й. Двамата имаха седемгодишна връзка преди да се разделят дефинитивно тази пролет.

Те даже изгубиха първото си дете, когато моделката беше бременна в седмия месец, само че съумяха да се оправят с ужаса и въпреки всичко да станат родители, напомнят от Галерия. Въпреки изказванията на Димитрова, че раждането на сина им ги е сплотило, в последна сметка връзката им не устоя.

Още предходната година те се разделиха и даже имаха връзки с други хора. Златка се върна при майка си в Бургас и стартира спекулация с локалния плейбой Галин Гочев. Те даже демонстрираха любовта си с общи фотоси, само че единствено след няколко месеца скъсаха.

Именно тогава Димитрова се върна при Миро и двамата се пробваха да възобновят връзката си, най-много в името на сина си. Това обаче не се получи и в последна сметка плеймейтката се прибра дефинитивно при майка си в Бургас, където стартира спекулация с Кирил Танев.

Който, също като Миро, е бил привързан и даже има щерка от предходната си половинка. Това е повода двамата да не обявяват връзката си, която, съгласно осведомени, датира от юни тази година. Влюбените даже неотдавна посетиха дружно Милано. Очевидната й фикс идея да скапва фамилии обаче несъмнено не се нрави на почитателите.

" И отново женен мъж, и отново с дете! Тц, тц, тц! ", " Чудех се не се ли тревожи, че Миро ще и вземе детето и то безусловно законно след тия нейни връзки. Но в този момент считам, че Миро просто не желае да я чува, вижда, даже да си спомня за Златка и това, че имат дете. ", " Кирил след две години няма да си спомня за Златка ", безапелационни са онлайн потребителите.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР