Очевидно е, че избори през март са много по-добри, отколкото

...
Очевидно е, че избори през март са много по-добри, отколкото
Коментари Харесай

Христо Иванов: Трябва да положим усилия за правителство на реформите, а не на реванша

Очевидно е, че избори през март са доста по-добри, в сравнение с избори през февруари, само че би трябвало да се положат старания да има държавно управление, което може да бъде на промените, а не държавно управление на реванша. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов след срещата при президента.

" Не виждам нищо явно какво ще с случи с третия мандат и дано не бързаме пред вятъра. ще разясняваме вероятни връзки по третия мандат, когато пристигна времето. Да забележим какво ще се сучи с първия мандат, дали ГЕРБ ще образува коалиция на реванша още тогава, да забележим дали с втория мандат може да се сформира ръководство на промените ", уточни той.

На въпрос биха ли се отзовали " Демократична България " на поканата на Бойко Борисов за договаряния по отношение на Изборния кодекс, Иванов отговори.

" Г-н Борисов и всички ние призоваваме за разговор, само че разговор върху рефрмата на изборния развой за една седмица не ми се коства съществено. Не изключвам никакиви причини и направления на диалог, само че би трябвало да го проведем по сериозен метод ".

" Демократична България " и президентът не са разговаряли на тематика несъгласие върху измененията в Изборния кодекс.

Досега президентът организира съвещания с първата по бройка парламентарна група, тази на ГЕРБ-СДС. Проведени бяха и диалози с " Продължаваме Промяната ", както и с Движение за права и свободи. Разговор имаше и с групата на " Възраждане " и с " Българска социалистическа партия за България ".

Радев даде поръчка, че ще организира процедурата до край и ще даде задоволително време на партиите, до момента в който не изчерпят всички вероятни разновидности в търсене на консенсус за съставяне на държавно управление.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР