Очевидният растеж на устните“ на Кание Уест не е причина

...
Очевидният растеж на устните“ на Кание Уест не е причина
Коментари Харесай

„Растежът“ на устните на Кание Уест стана по-забележим благодарение на неговите титаниеви протези за 850 000 долара: знаменит зъболекар

Очевидният „ напредък на устните “ на Кание Уест не е причина за безпокойствие, съгласно зъболекаря на звездите доктор Клемент Кайруз.

Рапърът „ All of the Lights “ провокира безпокойствие, когато показа видеоклип в обществените медии, ориентиран към рискованите изображения, които споделя на брачната половинка си, Бианка Ченсори, само че всичко, върху което почитателите можеха да се съсредоточат, беше ударът.

Кайруз, който работи в Apa Aesthetic New York, обаче споделя извънредно на Page Six, че подутината се дължи на зъбен мост, който е конфигурирал, който избутва горната му джука на открито.

„ Кание постоянно е имал изпъкнала дъга на Купидон и горна туберкулозна тъкан, тъй че не мисля, че преглеждаме свръхрастеж на тъкани “, ни споделя Кайруз, който не е лекувал Уест.

„ Снимките допускат, че е получил закрепен мост, който не зачита естествената анатомия на устната празнина или не оставя място за меките тъкани “, изяснява Кайруз, добавяйки, че мостът е „ прекомерно планиран “ и е избутал „ устната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР