Очевидка на ужасяващата катастрофа в Искърското дефиле край Своге се

...
Очевидка на ужасяващата катастрофа в Искърското дефиле край Своге се
Коментари Харесай

Очевидка от ада край Своге: Един час не дойде линейка, полицаите ни пречеха да помагаме!

Очевидка на ужасяващата злополука в Искърското дефиле край Своге се включи преди минути в директния ефир на Канал 3 и съобщи следното: Автобусът не е горял, първата кола за спешна помощ пристигна на 55-тата минута, диспечерките не знаят къде е Искърското дефиле. Дойдоха служителите на реда, направиха каквото могат. Спряха да пускат хора. Имаше трупове. Един мъж се удави в една локва пред нас. На потърпевшите помагаше една жена в едно мъничко рено, която се оказа мединицска сестра. И долу някакъв мъж също опитваше нещо...

Отгоре пропускаха придвижването, тъй като е интернационален път, минават тирове. Изключително дълъг период, в случай че имате опция проверете на 112, несъмнено имат записи.

Опитваха се да ги завият с някакви найлони, някакви одеала, тъй като беше заплашителен дъжд, продължава очевидката Теодора Войнова. Аз персонално нищо не направих, само спирахме придвижването, служителите на реда не даваха да слизаме долу да оказваме помощ. Ако бляхме качили по един човек в нашите коли, нямаше да има толкоз жертви. Полицаите като пристигнаха, не разрешиха на всички да слизат долу. Едни момчета с джипове пробваха да слезнат, само че служителите на реда ги върнаха.
Автобусът бе паднал на най-малко 20 метра, хората, които видяхме бяха по на 50 години, деца не видяхме. Всички хора спомагаха.

Автобусът бе паднал на една страна. Тези, които са изпаднали, те просто лежаха към рейса. Тези вътре по какъв начин са ги вадили, не знам, приключва госпожа Войнова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР