Очевидец на катастрофата на магистрала Тракия разплака цяла България с

...
Очевидец на катастрофата на магистрала Тракия разплака цяла България с
Коментари Харесай

Разплакващ разказ за ранените деца. Говори очевидец

Очевидец на злополуката на автомагистрала „ Тракия ” разплака цяла България с описа си за ранените деца. Сръбски рейс с малчугани, които най-вероятно са били на море у нас, се обърна в канавката към 20:30 ч.. Има голям брой ранени, минимум 10 деца са потърпевши. Инцидентът е станал на 217-и километър в посока София. Ранените се транспортират в Стара Загора.



Свидетел на случилото се, които също е помагал на пасажерите в рейса, сподели за NOVA, че всички качени в колите за спешна помощ са били в схващане. Имало дете и двама възрастни, които обаче били във очевидно по-тежко положение.



" Не поисквам на никого да вижда сходна панорама - плачещи деца, задачите в кръв ", показа още Теодор. И добави, че чул една от ръководителките на детската група да споделя, че в рейса са пътували 48 души. Жената разказала още, че не е имало коли, които да са попречили на придвижването на рейса и той самичък се е преобърнал в канавката.

С цел за обезпечаване на проходимост за незабавните екипи при Сливен е основана организация за прекъсване на придвижване в сектора от пътен възел „ Нова Загора “ до пътен възел „ Стара Загора “.

Има и обходен маршрут: Нова Загора – Стара  Загора; Околовръстен път на Стара Загора и се включва в Автомагистрала „ Тракия “ при пътен възел „ Стара Загора “ в посока София. Движението в региона се контролира от екипи на Пътна полиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР