Очевидец на екшъна: Явор Бахаров налагаше Рая Пеева! Актрисата отрича

...
Очевидец на екшъна: Явор Бахаров налагаше Рая Пеева! Актрисата отрича
Коментари Харесай

Очевидец на екшъна: Явор Бахаров налагаше и скубеше Рая Пеева! Актрисата лъже, че не е яла тупаници

Очевидец на екшъна: Явор Бахаров постановяваше Рая Пеева! Актрисата отхвърля случая

Явор Бахаров е налагали и скубал на улицата настоящата си половинка – актрисата Рая Пеевa.

Това твърди пред „ Телеграф “ свидетел, който е избавил момичето от юмруците на артиста и е повикал полиция в нощта след националния празник 3 март. Той е единственият очевидец на случая.

Когато пристигнали ченгетата и поставили белезници на Явор, те останали с впечатление=, че абсурдът е с бивше гадже на артиста, само че по фотография очевидецът разпознава настоящата му половинка Рая. След като медиите раздухаха абсурда, Рая Пеева разгласява в профила си във фейсбук фото по какъв начин се целуват с Бахаров. Снимката бе съпроводена с текст, че случката е мощно пресилена.

Тези изказвания звучат смешно на фона на формалното удостоверение от Столична дирекция на вътрешните работи.

"Някои медии с или без предпочитание комбинират и преувеличават обстоятелства. Случката е мощно пресилена и не дава отговор на истината. Не е имало принуждение над жена, нито пък към полицейски чиновник, това е потвърден факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме дружно, обичаме се, обичайте се и вие. "

Тези изказвания звучат смешно на фона на формалното удостоверение от Столична дирекция на вътрешните работи.

“Сигналът касае зародил скандал сред две лица. Отзовава се екипът, след което следва несъблюдение на полицейско предписание и в тази връзка лицето е арестувано, съпроводено с оказване на опозиция на орган на власт.

Отведено е в Първо районно, наложена му е мярка 24 часа, прокуратурата - за 72 часа. След

импортирано съглашението в съда, се е признал за отговорен и му е наложено наказване "пробация ", сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи, старши комисар Георги Хаджиев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР