Очарователната новинарка на Би Ти Ви Виктория Петрова е на

...
Очарователната новинарка на Би Ти Ви Виктория Петрова е на
Коментари Харесай

Окончателно? Виктория Петрова напусна Красен Кралев

Очарователната новинарка на Би Ти Ви Виктория Петрова е на път да съсипе персоналния си живот в изключителната обстановка. Водещата, която е в ефир неотменно всяка вечер дружно с Юксел Кадриев, е взела извънредно решение и е напуснала общия дом със спортния министър Красен Кралев. Вече 2 седмици двамата се виждали единствено на открито, за 15-20 минути и на 2 метра отдалеченост.

Вики си тръгнала от Кралев под рационалния претекст, че не желае обичаният й да пострада и да се разболее, в случай че тя му трансферира рисковия вирус поради непрекъснатите й контакти всеки ден с сътрудници в малкия екран.

Бившият спортист обаче бил смутен от постъпката на хубавицата, само че макар увещавията му, че не желае раздялата и не се опасява от болестта, новинарката била непреклонна. Тя си събрала багажа и се изнесла в моминското си жилище.

Колеги на красивата водеща описват, че тя била безусловно вманиачена и педантична в спазването на ограниченията в  епидемията. Вики не сваляла маската нито за момент, с изключение на по време на излъчвания, носела 2 дезинфектанта в джоба си, а вечер след работа миела със мощни препарати цялата къща, без значение какъв брой я е налегнала умората.

Новинарката била много обезпокоена и от близкото наличие на екранният й сътрудник Юксел Кадриев и се страхувала, че може да й лепне вируса, тъй като не бил толкоз грижлив, колкото нея. Затова и не серпантина с инструкциите и държала журналиста изкъсо дали съблюдава всички нужни ограничения.

Приятели на звездната двойка обаче считат, че краткотрайната разлъка около изключителната обстановка този може да завърши дефинитивно връзките на Виктория и Красен Кралев.

Двамата без друго се събираха и разделяха към този момент няколко пъти, а концепцията за женитба от известно време наподобява все по-далечен мираж.

Инфо:лупа

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР