Очарователната австралийка Кейт Бланшет ще даде гласа си назаем на

...
Очарователната австралийка Кейт Бланшет ще даде гласа си назаем на
Коментари Харесай

Кейт Бланшет дава гласа си за Пинокио

Очарователната австралийка Кейт Бланшет ще даде гласа си назаем на един от персонажите в новата версия на анимационната класика „ Пинокио “. Това стана ясно откакто от стрийминг платформата Netflix оповестиха актьорския състав на римейка, по който работи мексиканският режисьор и притежател на „ Оскар “ Гилермо дел Торо, написа kanal3.bg.

Все още не е е ясно кой персжонаж ще бъде озвучаван от Бланшет. Дебютантът Грегъри Ман ще озвучи куклата, чийто нос пораства всякога, щом излъже. Шотландският артист Юън Макгрегър ще блесне като щуреца Джимини, а звездата от „ Игра на тронове “ Дейвид Брадли - като Джепето.

Озвучаващият актьорски състав включва още Кристоф Валц, Тилда Суинтън, Фин Улфхард, Тим Блейк Нелсън и други.

Публикация, споделена от (@muynetflix) на Авг 19, 2020 в 9:38 PDT

" След като години наред преследвах тази фантазия, най-накрая открих идеалния сътрудник - Netflix. Отделихме много време на подбора на забележителния актьорски състав и екип с непрекъснатата поддръжка на стрийминг платформата ", се показва в изказването, направено от Дел Торо.

Режисьорът посвети над 10 години от живота си в опити да осъществя своя прочит на " Приключенията на Пинокио " от Карло Колоди и едноименната класика на " Дисни " от 1940-а. В последна сметка през 2018 година планът му откри кей в стрийминг платформата.

Новият " Пинокио " ще бъде по-мрачна версия на класическата история.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР